[email protected]

0722 168 900

0761 055 054

Locatia Noastra

Optiunea ideala pentru amenajare

16 februarie 2019

confectii metalice bucuresti la comanda

Configuratia oferita de elementele din inox este una minimalista, premium. Inoxul utilizat beneficiaza de Certificare AISI 304, avand o calitate premium.

Inoxul este unul dintre cele mai durabile materiale pentru amenajarea interioara si exterioara, fiind folosit la scara larga de constructori din intreaga lume. Confectiile din inox necesita o ingrijire minimala, fiind usor de curatat si pastrand un aspect fin in timp. Toate aceste aspecte fac din inox o optiune ideala pentru amenajarea locuintelor, gradinilor, dar si a spitalelor, cabinetelor medicale si de frumusete, hotelurilor, barurilor etc.

Inoxul are un aspect foarte elegant si se va potrivi bine in orice spatiu, finisajul metalic putand fi imbinat cu accente din lemn, plastic, marmura si multe alte texturi. Aspectul oferit de elementele din inox este unul minimalist, asa ca nu e de mirare ca inoxul este folosit pentru corpuri de bucatarie, hote, cuve, copertine, gratare, porti, vitrine, statii de baruri, bull baruri auto sau montanti.

Rezultate Garantate. Calitate.

Comments are closed.