[email protected]

0722 168 900

0761 055 054

Locatia Noastra

inoXpro confectioneaza conform proiect beneficiar, diferite construcii si amenajari din otel laminat pentru o multitudine de aplicatii. Echipa noastra dispune de o multitudine de utilaje pentru debitat, indoit, arcuit, taiat, decupat, etc, pentru a iesi in intampinarea beneficiarilor finali in industria de entertaining, cum ar fi: cinematografe, baruri si discoteci, terase si restaurante, etc.

26 februarie 2019

asamblare proiectare confectii metalice inoxpro bucuresti, popesti leordeni, ilfov

inoXpro iti poate construi exact asa cum iti doresti, cu modelul decorativ si structura pe care le ai in minte. Calitatea ridicata a constructiei acopera toate cerintele ce tin de siguranta si design. Utilizam o plaja variata de materiale precum otel laminat, inox, alama, tabla zincata sau vopsita in camp electrostatic. Confectionam orice piesa din fier forjat, fie ca vorbim de imprejmuire a proprietatii, balcoane copertine sau grilaje. Societatea noastra are o experienta de peste 10 ani in fabricarea ansamblelor din otel laminat si fier forjat. Utilizam unelte si scule de ultima generatie in confectionarea diferitelor constructii din otel forjat .

inoXpro iti poate construi sau replica modelul dorit fie ca este deja existent sau un model nou. Finisajul pieselor din fier forjat poate fi vopsit cu pistolul, colorat mecanic cu patina pentru o eleganta deosebita sau vopsit in camp electrostatic pentru a rezistenta sporita in timp.

Rezultate Garantate. Plus Valoare. 

Comments are closed.