[email protected]

0722 168 900

0761 055 054

Locatia Noastra

inoXpro este o companie specializata in realizarea de confectii metalice din inox si fier forjat, avand o experienta de un deceniu pe piata. Calitatea serviciilor si a produselor este dovedita de un numar de peste 1000 de clienti multumiti, dintre acestia facand parte si nume mari precum UPC, Jidvei, Realitatea TV, Eglo, ADM, RAMS si multe altele.

Satisfactia clientilor este esentiala pentru echipa inoXpro, asa ca firma iti pune la dispozitie consultanti in domeniu cu o experienta vasta. Acestia iti pot pune la dispozitie cataloage cu modele deja existente sau iti pot prelua ideile si recomandarile personalizate pentru executarea lucrarilor tale.

CALITATE. PROFESIONALISM. AISI 304.

inoXpro este locul in care gasesti solutii atractive pentru amenajarea interioara sau exterioara a locuintei, birourilor si spatiilor comerciale folosind otelul inoxidabil. Acesta este unul dintre cele mai durabile, mai estetice si, in acelasi timp, mai ieftine materiale, fiind ideal pentru orice tip de utilizare.

Materialele folosite au o calitate superioara si sunt importate din tari cu renume in industria constructiilor, precum Italia si Germania. Inoxul are certificare AISI 304, sticla integrata este securizata si poate fi sablata sau clara, iar lemnul folosit este din stejar.

Profesionisti & Prompti

Ne mandrim cu  oamenii din echipa noastra, care se ocupă mult mai mult de realizarea proiectelor si de relatiile pe care le construim, decat de a dovedi cât de buni suntem.  Ca rezultat, oamenii nostrii sunt  motivul principal pentru care clientii ne-ar recomanda altora.

Echipele de montaj/operationale inoXpro sunt formate din tehnicieni instruiti si acreditati sa monteze si sa intretina produsele comercializate si sa asigure interventia prompta si sigura in termen de 24 de ore, acolo unde este nevoie.

Suntem in miscare! Dispunem de un parc auto ce asigura disponibilitate si eficienta in orice situatie.

Toate proiectele sunt puse in practica cu mesteri certificati in meseria de lacatuserie, cu peste 15 ani de experienta.  La inoXpro alegem lucrul bine facut si ne bazam pe profesionalismul echipei noastre.

Cand vine vorba de concept, design, functionalitate,  relationare intre spatii etc. echipa tehnica/proiectare este pregatita sa va fie la dispozitie.  Pentru ca suntem atenti la orice cerinte, tehnicii nostrii garanteaza o lucrare bine facuta,  optima din punct de vedere al costurilor si a specificatiilor dorite.  Toata munca echipei se concentreaza si conlucreaza astfel incat rezultatul final sa fie cel scontat.

Echipa de productie lucreaza astfel incat obiectivele cantitative, calitative, de costuri si termene sa fie atinse. Specialistii nostri in prelucrarea inoxului incorporeaza experienta dobandita de-a lungul anilor garantand astfel ca la sfarsitul productiei produsul dumnevoastra din inox este exact asa cum v-ati dorit.

Descopera cele mai bune produse din inox realizate cu maiestrie
de cei mai buni mesteri din Romania !

Alege inoXpro pentru calitate, stil si eleganta !